Νεότερο ανακοινωθέν! Νεότερο ανακοινωθέν! ...Κροοτ!


Οι στρατιώτες της Μπουχλερίας είσεβαλαν σήμερα το πρωί ωρα 07:22 με τανκς στις περιοχές Κυρα-Φλάνζενα, Μάτι Του Φλάντζα, και Αγιο Μούση...κροοοτ!

Ο στρατός της Τζατζουφιάς ενημεωμένος απο τον Στρ. Αστραχάν είχε παρατάξει το ιππικό και τα τεθωρακισμενα μουλάρια του σε θεση μάχης. ... κροοοτ!

Η μάχη μαινεται ακόμα μέχρι αυτήν την ώρα ...κροοτ!




3 σχόλια:

Μπιλ είπε...

Ερπετό καλεί πούλο, ερπετό καλεί πούλο...μπζζζ-μπζζζ...πούλος λαμβάνει;

Βρισκόμεθα εις ορεινήν θέσην στην Αγια-Μύτη. Προνομιακόν σημείον παρακολουθήσεως του οχτρού, αλλά κάνει ψόφο. Είμεθα έτοιμοι να ξεκινήσουμε ανταρτοπόλεμο εκτοξεύοντας αγελάδες κατά των υποκειμένων στρατευμάτων του Μπούχλερ. Αναμένομεν εντολάς.

Όβερ.
μπζζζζ

Ιφιμέδεια είπε...

Αγαπητό μου πουλί,

ευπειθώς αναφέρω ότι η μάχη που δίδω στα καμπαρέ του εχθρού τραγουδώντας ich bin die Fesche Lola συνεχίζεται αμείωτος

(βλ.&άκου σχετικόν lied εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=y6gyBThz1fQ)

Δυστυχώς οι αντίπαλοι συνεπήρθησαν από τον φτερωτόν μου διάκοσμον και μοι τον εμάδησον δια την συλλογήν σουβενίρων. Δεν εγνώριζον οι πτωχοί ότι τα πτερά τούτα ήτον δηλητηριασμένα με φαγουρόσκονιν! ΧΑ! Τα βασανιστήρια που τους αναμένουν θα είναι, to put it mildly, αυτά που τους αξίζουν...

Αιτούμαι αγαπητόν πουλίν σχετικόν πτίλωμα από το πολύχρωμο, το δικό σου, ξέρεις εσύ ;) δια την ανανέωσιν του διακόσμου.

Για την Τζατζουφία ρε γαμώτο!!!

Ιφιμέδεια

Sanity Loss Era είπε...

Αγαπητε μου Φλαντζα, στητο μου πουλι,

εχω να αναφερω τραυματιες. Οι αθλιοι του Μπουχλερ εισβαλοντας στο Αγιο Μουσι εκτοξευσαν βομβιδες φλεματος και ετσι οι στρατιωτες μας ειναι καταπτυστοι. Επιπλεον, εξυσαν την οζα απο τα νυχια των αγωνιστριων και εκλεισαν το θερμοσιφωνα αναγκαζοντας τες να κανουν σκοτσεζικο ντους. Σαν να μην εφταναν ολα αυτα τους αναγκασαν να παρακολουθησουν συνεντευξη του Αδωνη. Παρακαλω οπως αποστειλετε ιατρους, η κατασταση ειναι σοβαρη.

Αγωνιστικοι χαιρετισμοι,

σ.λ.ε(σ.σ)