Η εικοσαετής εμπειρία μου ως Δημοτική ΚΡΟΟΟΟΟΟ Σύμβουλος στοτσικ Δήμο Αθηναίων, αλλά και η δημοσιογραφική, με οδηγούν ώστε να τσικ σας παρακαλέσω να λάβετε υπ’ όψιν σας τα εξής:

Υπάρχουν νυκτεριΠΟΥΙ-ΠΟΥΙνά κέντρα πασαντέμπος πασατέμπος που δυστυχώς, ΚΡΟΟΟΟΟΟ όπως έχει αποδείξει η πράξη λειτουργούν χωρίς νόμιμες άδειες από τους οικείους δήμους.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις Χριτσικστουγέννων, κοπή πίττας, αποκριάτικων χορών κ.α. και με δεδομένο ότι θα ζητηθεί πασαντέμπος πασατέμποςαπό την ΚΡΟΟΟΟΟΟΚοινοβουλευτική Ομάδα ΠΟΥΙ-ΠΟΥΙκαι το Κόμμα η παρουσία Βουλευτών σε αυτές, θπασαντέμπος πασατέμποςα πρέπειτσικ να τσικελέγχεται, αν ο κάθε χώρος στον οποίο θα κληθούμε να παραστούμε τηρεί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ύστερα από απαίτηση τσικτου κόμματος και πριν από κάθε εκδήλωση, να πραγματοποιείται ο έλεγχος του καταστήματος πουΚΡΟΟΟΟΟΟ έχει επιλεγεί, από τον Δήμο και τις συναρμόδιες αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας.

Στην αντίθετη περίπτωση, με την παρουσία ΠΟΥΙ-ΠΟΥΙμας επιβραβεύουμε κάθε υπάρχουσα παρανοτσικμία και πασαντέμπος πασατέμποςκινδυνεύουμε να εκτεθούμε στα μάτια της κοινής γνώμης τόσο εμείς όσο και το κόμμα που σήμερα κυβερνά με γνώμονα την απόλυτσικτη τήρηση των νόμων, των θεσμών και των διαδικασιών.

Ευχαριστώ.ΚΡΟΟΟΟΟΟΚΡΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥΙ-ΠΟΥΙ

ΦωτεινήΚΡΟΟΟΟΟΟΠιπιλή

πασαντέμπος πασατέμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: